Batoanele Snickers fac parte dintre dulciurile foarte iubite de noi toti. Daca sunteti curiosi cum se poate face asa ceva acasa si fara cuptor, va invit sa lecturati. Si apoi sa incercati. Reteta este din aceeasi categorie cu cea de biscuiti Oreo, mousse de avocado, sau bomboane de post.
Ele pot fi si raw-vegane, daca folositi ulei de cocos in loc de unt si lapte de migdale in locul celui normal.
Prajitura Snickers se face pe baza de arahide. Arahidele sunt, de fapt, o leguma, facand parte din aceeasi familie cu nautul, mazarea, fasolea si soia. Sunt bogate intr-o serie de nutrienti, de la vitamina E pana la potasiu. Vitamina E este un antioxidant solubil in grasimi, care e legata de protectia impotriva cataractei, diabetului si a bolii Alzheimer.
In plus, vitamina E este importanta pentru piele, deoarece neutralizeaza efectul radicalilor liberi, care pot deteriora colagenul din piele.
De asemenea, arahidele sunt o sursa minunata de grasimi polinesaturate si mononesaturate, care s-au dovedit utile in reducerea LDL (sau colesterolul “rau”), scazand riscul de a dezvolta boli de inima.
Avem nevoie de o cana obisnuita pentru ceai, o lingura si un blender.
Ingredients
-
Ingrediente pentru stratul 1:
- Ingrediente pentru stratul 2:
- Ingrediente pentru stratul 3:
- Ingrediente pentru stratul 4:
- Ingrediente pentru stratul 5: