PRAJITURA CU UNT DE ARAHIDE

180 Views
Yields: 16 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins

 Inca un desert fara cuptor, rapid si gustos. Nu iese o cantitate mare, dar e foarte consistent si, prin urmare, puteti satisface destui pofticiosi.

Ingredients

0/7 Ingredients
Adjust Servings
    Ingrediente pentru blat
  • Ingrediente pentru glazură

Instructions

0/4 Instructions
  • Am pregatit o tava patrata, cu latura de 20 cm, pe care am tapetat-o cu folie de aluminiu, ca sa-mi fie usor s-o scot cand e gata. Am topit untul. Am macinat biscuitii. Am turnat untul lichid peste biscuiti, apoi zaharul si vanilia si am amestecat cu o lingura de lemn. Am adaugat untul de arahide si am omogenizat.
  • am intins-o cat mai uniform si am pus prajitura la frigider pentru vreo 2 ore, ca sa se intareasca.
  • Am turnat glazura peste amestecul din tava,
  • Cand a trebuit s-o tai, am scos-o din tava cu ajutorul foliei si am feliat-o in bucati dreptunghiulare, stergand cutitul de fiecare data, ca sa iasa clar in evidenta cele doua straturi. Si cu asta, basta! Sa va fie de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *