FALAFEL

Falafel este o mâncare excelentă de post, cu originea în Orientul Mijlociu. Vorbim deci despre chifteluțe de năut, bine aromate și condimentate. Pufoase la interior și crocante la exterior. Servite cu pita proaspătă și salată, …

PRĂJITURĂ FRAGEDĂ

Untul de arahide este un produs adorat de americani. Și pe bună dreptate! Pote fi consumat uns pe pâine, sau adăugat în prăjituri. Sau ca un ingredient exotic în sosuri. Sau în marinade pentru carne. …

ARDEI COPȚI PANE

Dacă vă plac ardeii copți, atunci veți iubi această rețetă. E o mâncare perfectă pentru vară, ușoară și gustoasă. Și nu în ultimul rând, frumos colorată. Rețeta e specifică zonei balcanice. Brânza de la interior …

PRĂJITURA PINGUIN

Prăjitura pinguin este varianta de casă a cunoscutului desert pentru copii, Kinder pingui. Prin urmare nu poate fi decât o minunăție de dulcegărie! Blat de cacao, cremă de frișcă aromată cu miere, glazură de ciocolată. …

LIPII FĂRĂ DROJDIE

Dacă ați uitat să cumpărați pâine pentru cină, nu intrați în panică. Puteți pregăti rapid câteva lipii. Fiind fără drojdie, nu necesită timp de creștere. În 5 minute e gata aluatul, îl lăsăm alte 5 …

PAIN AU CHOCOLAT

Tradus în limba română, pain au chocolat înseamnă pâine cu ciocolată. Hmmm, adevărat și nu prea…Ciocolata este, deci până aici toate bune și frumoase. Dar pâine?! Nu, categoric nu! E aluat franțuzesc! Nu lăsați acest …