NEGRESĂ RAPIDĂ

2064 Views
Yields: 8 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 15 Mins Cook Time: 15 Mins Total Time: 30 Mins

Lume, lume, vedeți aici cea mai rapida reteta de negresa! Gata in maxim 30 de minute, minunat de cremoasa si poate fi facuta chiar si de incepatori in ale bucatariei!

Ingredients

0/9 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/8 Instructions
  • Mai întâi aprindem cuptorul la 180 de grade, deci la foc mediu. Pregătim o tavă cu pereți înalți, de 20/30 cm, pe care o acoperim cu hârtie de copt. Punem intr-o cratita, pe foc mic, untul cu zaharul si cele 3 linguri de cacao,
  • amestecand pana se topește untul si se omogenizează compozitia, fără să o fierbem. Doar încălzim amestecul.
  • Luăm de pe foc și adăugăm făina cernută și praful de copt. Va rezulta o compoziție destul de groasă.
  • Ouale intregi le batem puțin cu o furculita, impreuna cu sarea si cu vanilia, apoi le turnăm peste amestecul din cratiță și omogenizăm.
  • La sfârșit adăugăm bucățelele de ciocolată,
  • amestecăm si turnăm totul in tavă.
  • Coacem timp de 15-17 minute, nu mai mult, pentru că nu trebuie să iasă uscață. Când o scoatem din cuptor trebuie să fie moale la mijloc. Prăjitura continuă oricum să se coacă datorită căldurii acumulate.
  • Dacă o mâncați călduță vă vor surprinde plăcut bucățelele de ciocolată topită. Se potrivește de minune și cu niște înghețată alături... Gata, au trecut cele 30 de minute promise, poftiți la masă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *