Yields:
20 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 30 Mins
Cook Time:
10 Mins
Total Time:
40 Mins
Reteta clasica a bucatariei frantuzesti, madeleines sunt, in fapt, niste fursecuri pufoase cu aroma de unt. Au o forma speciala, consacrata, de scoica, dar in afara de asta nu necesita nimic deosebit pentru a fi preparate. Reteta e destul de simpla, iar pentru a le servi am pregatit un sos caramel, putin sarat, pentru a echilibra dulceata prajiturelelor. Va garantez ca vor fi adorate de copii si nu numai datorita aspectului lor. Forme pentru madeleines puteti gasi in mai toate hypermarket-urile din tara.
Ingredients
Adjust Servings
-
Ingrediente pentru madeleines
- Ingrediente pentru sosul caramel
Instructions
- Mai intai pregatim formele de madeleines, ca sa le avem la indemana. Cele de silicon nu necesita ungere, insa daca aveti forme metalice, trebuie unse cu unt si tapetate cu faina. Aprindem cuptorul la 180 de grade, adica la foc potrivit.
-
-
-
-