FURSECURI PUFOASE

335 Views
Yields: 20 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 5 Mins Cook Time: 10 Mins Total Time: 15 Mins

 Un desert foarte simplu, rapid și foarte gustos. Perfect pentru five o’clock tea, dar și pentru oricare alt moment al zilei.

Ingredients

0/7 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Intai de toate am pornit cuptorul, la 180 grade (foc mediu) si am pus hartie de copt in tava de aragaz. Am amestecat cu o lingura de lemn ouale cu zaharul, sarea si aromele. Am adaugat uleiul si la final faina. Nu se amesteca foarte mult, doar cat sa se omogenizeze.
  • Am pus gramajoare in tava de aragaz, pe hartie de copt, la distanta unele de altele, cu o lingurita. Deasupra se pun bucatele de nuca, migdale feliate sau stafide. Mie nu-mi plac stafidele, asa ca le-am inlocuit cu merisoare uscate.
  • Le-am copt 12 minute la foc potrivit, fara sa le rumenesc. Nu trebuie decat sa se “aureasca” putin pe margine, altfel se intaresc.
  • Din această cantitate ies cam 40-50 fursecuri, adica vreo trei tavi cu cate 16. Savurati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *