Yields:
10 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 30 Mins
Cook Time:
15 Mins
Total Time:
45 Mins
Azi am incercat reteta de cornulete de post pe care o am de la prietena mea, Veronica Barbu. Am fost putin sceptica atunci cand mi-a spus ca se topesc in gura, dar avea dreptate! Incercati si o sa va convingeti si voi! Cred ca sunt cele mai bune cornulete pe care le-am mancat vreodata!
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Pentru umplutura se poate folosi rahat, sau gem, sau nuca, sau un amestec din gem, nuci, cacao, care sa fie destul de gros, ca sa nu curga la cuptor.
- Intr-un bol incapator am amestecat berea cu drojdia uscata, le-am lasat un minut, apoi am turnat uleiul si faina, amestecata cu sarea. Am framantat putin, pana s-a format un aluat (destul de gras), pe care l-am acoperit si l-am dat la frigider 30 minute (poate sta si mai mult la rece).
- Am pregatit amestecul pentru umplutura, adica am amestecat in blender 3 linguri de gem de prune, 2 linguri de nuca macinata, o lingura de cacao, o lingura de miere, 2 linguri de nuca de cocos. Am aprins cuptorul, la foc potrivit (180 grade) si am pus hartie de copt in tava de aragaz.
-
-
-
-
-
Notes
Atat. Pofta buna!