BANANA BREAD

274 Views
Yields: 12 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 1 Hr Total Time: 1 Hr 10 Mins

 Va mai sugerez o reteta simpla si rapida, mai gustoasa decat va imaginati. Si va scapa si de bananele prea coapte pe care le-ati uitat in cosul de fructe.  Reteta este a lui Paul Hollywood. Eu am “ajustat” nitel cantitatea de zahar, pentru ca noi preferam prajiturile nu foarte dulci. 

Ingredients

0/9 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/3 Instructions
  • Am inceput prin a aprinde cuptorul la 190 grade, apoi am pregatit o tava de cozonac, pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina. Intr-un bol incapator am zdrobit bine bananele cu o furculita, apoi am pus zaharul si sarea si am amestecat bine cu mixerul electric. Am adaugat ouale, am mixat, pe urma am adaugat untul, am mixat si apoi am pus faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Am mai continuat vreo zece secunde cu mixerul. La final am incorporat nucile si bucatelele de ciocolata, dar cu ajutorul unei spatule.
  • Am turnat compozitia rezultata in tava si am introdus-o la cuptor, cam o ora. Odata coapta, am rasturnat-o pe un fund de lemn si am lasat-o sa se raceasca. După care am pudrat-o cu zahar.
  • Asta a fost. Incercati-o cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.