BANANA BREAD

73 Views
Cantitate: 12 Porții Dificultate: Ușor Timp Preparare: 10 Minute Timp Gătit: 1 Hr Timp Total: 1 Hr 10 Minute

 Va mai sugerez o reteta simpla si rapida, mai gustoasa decat va imaginati. Si va scapa si de bananele prea coapte pe care le-ati uitat in cosul de fructe.  Reteta este a lui Paul Hollywood. Eu am “ajustat” nitel cantitatea de zahar, pentru ca noi preferam prajiturile nu foarte dulci. 

Ingrediente

0/9 Ingrediente
Modifică porțiile

Instrucțiuni

0/3 Instrucțiuni
  • Am inceput prin a aprinde cuptorul la 190 grade, apoi am pregatit o tava de cozonac, pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina. Intr-un bol incapator am zdrobit bine bananele cu o furculita, apoi am pus zaharul si sarea si am amestecat bine cu mixerul electric. Am adaugat ouale, am mixat, pe urma am adaugat untul, am mixat si apoi am pus faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Am mai continuat vreo zece secunde cu mixerul. La final am incorporat nucile si bucatelele de ciocolata, dar cu ajutorul unei spatule.
  • Am turnat compozitia rezultata in tava si am introdus-o la cuptor, cam o ora. Odata coapta, am rasturnat-o pe un fund de lemn si am lasat-o sa se raceasca. După care am pudrat-o cu zahar.
  • Asta a fost. Incercati-o cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *