PLACINTA CU DOVLEAC
Daca a venit toamna, a sosit si vremea placintei cu dovleac. Poate cea mai cunoscuta placinta romaneasca, dupa cele cu mere si cu branza. Eu am facut-o intr-o tava de tarta, pur si simplu ca …
Daca a venit toamna, a sosit si vremea placintei cu dovleac. Poate cea mai cunoscuta placinta romaneasca, dupa cele cu mere si cu branza. Eu am facut-o intr-o tava de tarta, pur si simplu ca …
Khachapuri, un nume exotic pentru o reteta traditionala georgiana. De fapt niste barcute din aluat, umplute cu branza si ou. Aluatul se face cu iaurt sau chefir si nu contine drojdie, asa ca nu trebuie …
Rețeta simbol a bucătăriei moldovenești, delicioasele poale-n brâu îmi amintesc, mai mult decât orice, de copilărie. Aluat pufos, parfumat, ca de cozonac și brânză dulce, aromată, cu (sau fără :)) stafide. Mâncare pentru suflet. Pentru …