saleuri cu unt

SALEURI CU UNT

Saleurile se afla, cu siguranta, printre cele mai iubite bucate de la mesele de sarbatoare ale romanilor. Sunt un aperitiv excelent, ne potolesc pofta de rontaiala, iar berea curge valuri…Dar numai daca aveti peste 18 …

COZONAC

Continuam pregatirile de Pasti cu o reteta de cozonac. Are cateva ingrediente inedite, care-l fac (si-l pastreaza cateva zile bune), moale si pufos. Ingredientele cu pricina sunt laptele batut, despre care puteti citi mai multe …

BUDINCA DE GRIS

 Propunerea de astazi e o reteta potrivita mai ales pentru copii. Pentru ca e moale, parfumata si insiropata cu mult lapte. E unul din deserturile preferate ale copilariei mele. Din pacate, mama mea pierduse reteta. …

PRĂJITURĂ CU GEM

Să ne amintim o rețetă extrem de cunoscută. Prăjitură fragedă cu gem. Simplu de făcut și foarte gustoasă. Ușor ”modernizată”, prin adăugarea de migdale măcinate. Ceea ce îi conferă o finețe deosebită și un plus …